Product informatie

Let op onze producten zijn geen medicijnen. Iedereen zal anders reageren op de producten.

We hebben tien jaar gewerkt aan een formule die deze te korten uit onze voeding op natuurlijke wijze aanvult.
Er zijn studies die aantonen dat bepaalde kruidenextracten diverse lichaamssystemen helpen.

Intra

Intra heeft 23 kruidenextracten die elkaars werking versterken het zogenaamde synergetisch effect.
Intra heeft: 4 kruidenextracten die verbeteren je immuunsysteem,

4 kruidenextracten die je lichaam ontgiften,
5 kruidenextracten zijn antioxidanten,
5 kruidenextracten die je energiesysteem verbeteren,
5 kruidenextracten die je spijsvertering verbeteren.

Voor Intra vloeibaar, klik hier.
Voor Intra capsules, klik hier.

NutriaPlus

NutriaPlus is een supplement geformuleerd van groenten- en fruitconcentraten, plantenextracten, vitamine C en selenium dat bijdraagt ​​aan de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress!
Lifestyles heeft NutriaPlus ontwikkeld als een combinatie van 12 synergetische ingrediënten!

NutriaPlus is ontwikkeld in samenwerking met het zebravis-onderzoekslaboratorium van Acenzia Inc.
NutriaPlus is het eerste natuurlijke gezondheidsproduct dat is geformuleerd met het Zebravis onderzoek model!

Zebravissen zijn uitstekend geschikt voor onderzoek omdat:

Voor NutriaPlus capsules klik hier.

Wat gebeurt er in onze longen als we daar te maken krijgen met oxidatieve stress?

Wij hebben gevonden dat hoe meer oxidatieve stress er is tijdens een stabiele fase van de ziekte, hoe ernstiger een door ons opgewekte milde longaanval zal zijn. Daarnaast blijken in de longen van patiënten met astma en COPD belangrijke afweercellen (macrofagen) zo veranderd te zijn, dat deze minder goed kunnen reageren op longaanvallen vergeleken met macrofagen van gezonde mensen. Dit heeft mogelijk te maken met de oxidatieve stress waar deze macrofagen aan zijn blootgesteld in de longen van patiënten.
Wij veronderstellen dat oxidatieve stress macrofagen zo veranderd dat hun bijdrage aan de afweer tegen virussen wordt geremd en ze tegelijkertijd meer ontstekingsbevorderende componenten produceren. Dit leidt tot een (ernstigere) longaanval, terwijl macrofagen in gezonden mensen en patiënten met minder oxidatieve stress, virussen beter kunnen bestrijden.
Bron nummer 5

Het eten van producten met veel voedingsvezels helpt je gewicht gezond te houden.
Ook beschermen volkoren producten en vezels tegen darmkanker.

Hoe zit het?

Vezels en gewicht
Vezels dragen bij aan een goede energiebalans. Met energiebalans bedoelen we dat de energie die we binnenkrijgen (door wat we eten en drinken) in balans is met de energie die we verbruiken (door te bewegen).
Wanneer je meer energie binnenkrijgt dan je verbrandt kun je in gewicht aankomen. Door vezelrijke producten te eten heb je langer een vol gevoel waardoor je minder eet. Hierdoor blijft je energie beter in balans.

Vezels en darmkanker

Bron nummer 6

FibreLife

Wereldwijd noemen wetenschappelijke en medische organisaties vezels het 'wonder voedingsstof' vanwege de vele voordelen voor de gezondheid. Voedingsmiddelen die over het algemeen veel vezels bevatten, worden minder geconsumeerd vanwege de verhoogde inname van over-bewerkte gemaks-voedingsmiddelen.

Lifestyles heeft een revolutionaire en gepatenteerde oplosbare vezelmix ontwikkeld die het tekort aan vezels van het lichaam aanvult.

FibreLife voorziet u van uw dagelijkse bron van vezels.
Elke capsule FibreLife bevat 500 mg oplosbare vezels afkomstig van geconcentreerde, natuurlijke bronnen zoals Konjac Glucomannan, Guar Gum, Xanthan Gum met toegevoegd kaneelextract.

Bij inname met voldoende water vormt FibreLife een gelachtig complex van natuurlijke vezels. Dit complex vertraagt ​​de vertering van voedsel. Glucomannan in de context van een energiebeperkt dieet draagt ​​bij aan gewichtsverlies.
Bij Lifestyles streven we ernaar om premium kwaliteit, natuurlijke bron voedingssupplementen en gezonde eetgewoonten te formuleren, zodat u elke dag beter kunt leven

Voor FibreLife, klik hier.

 

Gebruikerservaringen

De gebruikerservaring van diversen personen die onze producten gebruiken zijn ongelofelijk goed. Het is daarom dat ik ben gaan onderzoeken hoe dit kan.
We hebben bijvoorbeeld enorme positieve ervaringen met huidaandoeningen zoals: eczeem en psoriasis maar ook met reuma, artrose, fibromyalgie (Kijk voor een ervaring op ervaringen met INTRA), multiple sclerose, kanker, melanoom, rugpijnen, whiplash, hartproblemen, hoge bloeddruk, lage bloeddruk, darmaandoeningen ziekte van crohn, diverse allergieën, bv zonneallergie en ontstekingen, verbeterde conditie, meer energie, problemen met de schildklier zoals, schildklier die te langzaam werkt, schildklier die te snel werkt (sommige mensen die te dik waren verloren gewicht andere die te licht waren kwamen aan), aids, griep, hooikoorts, astma, cholesterol, diabetes, SLE, migraine, mensen in een depressie merken een verlichting. We geven mensen de juiste begeleiding die nodig is voor betere kennis over je dagelijkse voeding. De mooiste beloning is dan ook als mensen door gebruik te maken van onze producten weer activiteiten kunnen ondernemen die ze voorheen lange tijd niet meer konden. Zo ging dat met Huub Fest die door fibromyalgie geen lange afstand meer kon lopen en heel veel pijn had. Kijk eens op huub’s fibromyalgiesite voor zijn verhaal.
Let wel op onze producten zijn geen medicijnen. Chronische ziekte zoals: reuma, artrose, fibromyalgie, MS, kanker, diabetes, whiplash, ziekte van crohn, SLE, astma en aids worden niet genezen. Maar in vele gevallen hadden de personen er wel veel baat bij doordat ze veel minder pijn hadden of meer energie kregen. Vaak kwam het voor dat de personen in overleg met hun arts minder of zelfs geen medicijnen meer nodig hadden. Ook zijn er mensen die het product intra gebruikt hadden maar geen merkbaar verschil hadden gevoeld. Deze mensen hebben zonder problemen of voorwaarde hun geld terug kunnen vragen en gekregen.
Bekijk de presentatie om te zien waarom u de producten nodig heeft.

Bronnen:
1 https://www.longfonds.nl/corona-en-longziekten/corona-en-je-longen
2 https://www.scientias.nl/wat-gebeurt-er-als-het-coronavirus-een-gezond-lichaam-infecteert/
3 https://www.nu.nl/coronavirus/6040891/80-procent-van-coronapatienten-op-ic-kampt-ook-met-overgewicht.html
4 https://www.nu.nl/coronavirus/6040383/mannen-lijken-zieker-te-worden-van-coronavirusbesmetting-dan-vrouwen.html
5 https://research.longfonds.nl/database/verandert-oxidatieve-stress-het-functioneren-van-macrofagen-tijdens-longaanvallen-van
6 https://www.wkof.nl/nl/kanker-voorkomen/verklein-de-kans-op-overgewicht/eet-vezelrijk