Wederverkopers

Zakelijke mogelijkheden met Hems Healthproducts.

Netwerk Marketing

Netwerk Marketing bestaat al zolang de mens leeft.
U maakt gebruik van bijvoorbeeld ons product: "Intra" en verteld aan anderen hoe tevreden U bent.
Zij zullen dit product ook willen proberen en kunnen deze bij u kopen. U verdient dan aan de verkopen aan uw nieuwe en bestaande klanten. Uw klanten maken gebruik van bijvoorbeeld het product intra en ook zij vertellen aan anderen hoe tevreden zij zijn, over dit product, en ook uw klanten kunnen verdienen aan de verkoop en worden dus ook distributeur.

U verdient op 5 verschillende soorten manieren aan dit product, waaronder royalty bonussen. dat is een percentage afkomstig van alle verkopen in uw netwerk. Uw inkomen gaat daardoor groeien zonder dat u meer en/of harder hoeft te werken.

Philips
Wist u dat de royalty's die Philips ontvangt, van hun diverse uitvindingen, elk jaar meer winst genereren dan hun
complete consumenten-electronica divisie? Ze ontvangen dus geld voor werk wat ze jaren geleden hebben gedaan!

Netwerk marketing werkt precies hetzelfde.
Wanneer een klant tevreden is met onze producten, omdat ze een verbetering van hun gezondheid ervaren, blijven ze het product gebruiken. Zeker de mensen die buiten het gebruik ook het product promoten.
Professionals begeleiden u met het opbouwen van uw bedrijf, doormiddel van trainingen en alles wat bij een bedrijf komt kijken, tevens bieden wij u een unieke mogelijkheid om een website te bouwen die u direct geld oplevert.
Kijk op: www.e-w-c.nl en www.mlminformation.info
U start uw bedrijf, nadat u het product heeft getest, vanaf 45 euro investering, hierdoor bouwt u een blijvend inkomen op.

Feiten
- Met Netwerk Marketing start u een eigen bedrijf zonder grote investeringen.
- U wordt betaald naar uw inzet,
- U bent geheel onafhankelijk en u bepaald zelf hoe veel tijd u spendeert.
- U kunt starten in combinatie met Uw huidige baan of U kunt fulltime aan de slag.
- Deze business is internationaal te verspreiden.
- U wordt geheel ondersteund door het moederbedrijf.
- En het aantrekkelijkste: u kunt een blijvend vast inkomen opbouwen ook als u wilt stoppen,
  de omzet in uw organisatie blijft groeien.
- Netwerk Marketing is geheel legaal en is een explosief groeiende manier van productverkoop.
- Internet is de ideale manier om in contact met nieuwe mensen te komen, en het wereldwijde web heeft ervoor gezorgt
  dat Netwerk Marketing een enorme groei doormaakt.
- Wist u dat bedrijven zoals: Remington, Colgate-palm-olive, Toyota, Xerox, Yves Rocher, The Body Shop, Gillette,
  AOL/Time Warner, het koninklijke Numico, (voorheen Nutricia) Virgin en AT&T in relatie staan met Netwerk Marketing?

Economie
Netwerk Marketing profiteert van de slechtere economie, dit is te leiden uit het verleden, zoals in 1980 tot 1984, 1970 tot 1974 en 1990 tot 1992 waarin tijdens een recessie de economie daalt en de Netwerk Marketing bedrijven stabiel blijven of in de meeste gevallen zelfs groeien. Ook nu is dit het geval, na de aanslagen van 11 september is de economie zeker niet gestegen en dreigde vele werknemers ontslagen te worden, en ook nu wordt er een stijgende lijn voorspeld. Men verwacht dat in 2009, zo'n 200 miljoen mensen hun geld verdienen met Netwerk Marketing.

Internet
Het middel dat Netwerk Marketing tot een hoger niveau brengt, is het Internet. Nog nooit was het zo gemakkelijk om in contact te komen met nog onbekende mensen. En dat is wat Netwerk Marketing nodig heeft; contacten leggen, meer contacten, betekend meer potentiële distributeurs.

Gat in de markt
Europa is nog een onaangetaste markt, door de invoering van de euro is de koopkracht tot een dieptepunt gezakt, en mensen zoeken naar oplossingen die het geld tekort kan oplossen. Europa telt zo'n 700 miljoen potentieele distributeurs, en zo'n 6000 bedrijven staan op het punt om hun marketingbeleid om te gooien en met Netwerk Marketing te starten. Hierdoor realiseerde de top 12 Netwerk Marketing bedrijven, een groei van 15.5% in de jaren 2000 tot 2002.

Cijfers
In de VS koopt meer dan 50% van de bevolking via een Netwerk Marketing bedrijf en in 2001 waren er 12,2 miljoen distributeurs met een gezamenlijke omzet van 26,7 miljard dollar. In europa zijn 38 duizend Netwerk Marketeers actief met een gezamenlijke omzet van 94,8 miljoen euro, en wereldwijd zijn er zo'n 43,84 miljoen distributeurs.

Conclusie
In een tijd van slechte economie en dalende koopkracht blijft Netwerk Marketing stabiel en kunt U een blijvend inkomen opbouwen. Netwerk Marketing bedrijven geven professionele trainingen en Internet geeft U ongekende mogelijkheden om Uw eigen bedrijf te realiseren. Op dit moment staat Netwerk Marketing op het punt om explosief te groeien en U kunt daarvan meeprofiteren.

Type Wederverkopers: