Waarom worden we vaak ziek?

Het menselijk lichaam staat bloot aan enorm vervuiling, via de lucht, eten en drinken komen die in het lichaam terecht.
In Amerika is onlangs gepubliceerd dat nagenoeg in alle onderzochte overleden mensen,
9 zwaar giftige stoffen werden aangetroffen in het lichaam (vetweefsel.)
Resultaten onderzoek? klik hier.
We krijgen gemiddeld 7 kilo per jaar aan toxische stoffen binnen die allerlei ziektes veroorzaken, het lichaam heeft steeds meer problemen om de giftige stoffen af te voeren en het lichaam te beschermen tegen deze giftige stoffen.
Medicijnen zijn vaak geen ” natuurlijke” middelen, die het lichaam niet altijd kunnen helpen, zeker niet zonder de vele bijwerkingen.
Het lichaam zelf heeft diverse systemen die in staat zijn, deze giftige stoffen af te voeren en het lichaam tegen deze stoffen te wapenen, bijvoorbeeld wanneer het immuunsysteem voldoende functioneert, is het instaat bijna elke ziekte te genezen of te bestrijden. Stoffen uit de natuur kunnen uw immuunsysteem versterken en je helpen bij het zuiver maken van je lichaam.
Een ander probleem is volgens de wetenschap dat onze grond is uit geput en onze dagelijkse voeding daardoor al jaren een ernstig te kort aan sporen mineralen heeft. ” Niemand kan vandaag (1936) voldoende fruit en groenten eten om zijn systeem van de noodzakelijke mineralen voor een perfecte gezondheid te voorzien.” United States Senate Document #264. – 1936. Kortom de voedingswaarde van onze groente en fruit is dus onvoldoende terwijl we juist meer vitamines en vooral mineralen nodig hebben.

De afgelopen tientallen jaren heeft wetenschappelijk onderzoek aangetoond dat er een verband is tussen het ontstaan van kanker en ons eigen gedrag. Bij ongeveer 50 tot 70% van de mensen die aan kanker overlijden, heeft een ongezonde stijl van leven een belangrijke rol gespeeld bij het ontstaan van de ziekte. Ook op jonge leeftijd openbaart steeds vaker kanker. We moeten er toch niet aan denken dat een van uw kinderen kanker krijgt. Meer

Waar vind ik dan nog die noodzakelijke voedingstoffen en mineralen?

Producten klik hier.