Fiberlife

29.95

Op Voorraad

Bestellen is zo gedaan, binnen 1 minuut
  • 24 uur per dag! 7 dagen per week!
  • 100% van onze klanten beveelt ons aan
  • 14 dagen retourtermijn

Beschrijving

Voordelen FibreLife

Wereldwijd noemen wetenschappelijke en medische Organisaties vezels de ‘wondervoedingsstof’. Vanwege de vele voordelen voor de gezondheid.

Steeds minder eten we voedingsmiddelen die over het algemeen veel vezels bevatten. Doordat we tegenwoordig te veel overbewerkte voedingsmiddelen eten.

Lifestyles heeft een revolutionaire en gepatenteerde oplosbare mix van vezels ontwikkeld. Die het tekort aan vezels van het lichaam op natuurlijke wijze aanvult.

Waarom zijn vezels zo belangrijk?

  • Vezels creëren in uw maag een verzadigd gevoel. Je zult daardoor niet meer de neiging hebben om te veel te eten.
  • Vezels stimuleren een goede bloedsuikerregeling en bevorderen een gezonde spijsvertering. De Glycemische Index (GI) van een maaltijd wordt verlaagt. De vertering van voedsel wordt op die manier afgeremd. (Een lage GI zorgt voor gewichtsvermindering, kleinere kans op diabetes type 2 en verlaging van cholesterol). Zo zijn vezels in staat het energieniveau te stabiliseren en de behoefte aan tussendoortjes te minimaliseren.
  • Vezels stimuleren de gezondheid van maag en darmen. Door uw verteringssysteem te ondersteunen, helpen vezels het lichaam om het voedsel beter te verteren en giftige stoffen af te voeren.

Vezels helpen op die manier bij het handhaven van een gezond lichaamsgewicht.

Voor een dieet  gebruik 3x per dag een capsule voor elke maaltijd en drink bij elke capsule 250ml – 500ml water. Dan zul je merken dat je minder zult eten omdat je eerder een verzadigd gevoel hebt.

Bij een dieet is een potje genoeg voor 20 dagen.

Voor de gezondheid om je vezels aan te vullen 60 dagen lang volstaat 1 potje.

Extra informatie

Gewicht 0.07 kg
Afmetingen 5.5 × 5.5 × 11 cm