Intra Vloeibaar

40.98

Op Voorraad

Bestellen is zo gedaan, binnen 1 minuut
  • 24 uur per dag! 7 dagen per week!
  • 100% van onze klanten beveelt ons aan
  • 14 dagen retourtermijn

Beschrijving

Intra ondersteunt het overbelaste immuunsysteem

De planeet aarde levert alles wat het menselijke lichaam nodig heeft voor een gezond, vitaal leven. In de loop der tijd hebben de steeds snellere levensstijl en moderne landbouwpraktijken het echter moeilijker gemaakt om de beste oogsten te gebruiken die de wereld te bieden heeft. En dit kan onze balans verstoren zodat we ons lang niet altijd even perfect voelen. Dat is nu niet meer het geval. Intra ondersteunt het overbelaste immuunsysteem.

De door de tijd geteste en vertrouwde botanische ingrediënten van Intra geven u alle phytonutrients (op planten gebaseerde voedingsstoffen) en antioxidanten die in uw dieet ontbreken. En ook bieden ze uw lichaam de benodigde balans voor een juiste staat van gezondheid en welzijn. Als een natuurlijk voedingssupplement werkt de zeer nauwkeurige formule van 23 botanische extracten samen beter om de acht biologische systemen van uw lichaam te helpen balanceren en versterken. Zodat u zich beter, gelukkiger en energieker voelt. Kortom het beste van Moeder Natuur … samen in een fles

Een fles is genoeg voor ruim 31 dagen.

 

Eerste gebruik:

Begin met 7,5 ml 3 a 4 dagen lang, daarna 15 ml, vervolgens 25 ml na 7 a 8 dagen, en tenslotte na 11 a 12 dagen dagelijks 30 ml.

Gebruiksaanwijzing:

Gebruik 30 ml bij voorkeur op de nuchtere maag (na 15 min. kunt u ontbijten)

 

Neem Intra! Deel Intra! “Leef beter. Iedere dag.”!!!

 

 

Ingrediënten:

Het ontstaan van Intra

Meest gestelde vragen

Producttest Fibromyalgie

Extra informatie

Gewicht 1.040 kg
Afmetingen 9.3 × 9.3 × 25 cm